Πανελλήνιο Πρωτάθλημα PING PONG στην Τρίπολη 27-28 Οκτωβρίου 2012


Ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός στην Τρίπολη.

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Τρίπολης θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης .

Ο Πρόεδρος  Σχολικής Επιτροπής  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης Πέτρος Καλτεζιώτης δήλωσε:

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός πρόκειται να συμβεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου  στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Τρίπολης .
Πρόκειται για τους Πανελλήνιους  αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης – Ping Pong , « Ping Pong Open 2012 »

ΟΙ αγώνες αυτοί  είχαν γίνει στην Τρίπολη και  πριν περίπου 2 χρόνια με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία . Περιμένουμε πολλούς αθλητές από όλη την Ελλάδα και κυρίως από την Αθήνα.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 9.30 με την κατηγορία των ενεργών αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης .
Την Κυριακή έχουμε βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές και ταυτόχρονα καλούμε τους μαθητές Δημοτικών , Γυμνασίων και Λυκείων το μεσημέρι του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής να πάρουν μέρος και αυτοί στους αγώνες. Τους δίνουμε την ευκαιρία να μετέχουν και αυτοί σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, διότι το Σάββατο το μεσημέρι θα οργανώσουμε μαθητικούς αγώνες για τα παιδιά του Δημοτικού και την Κυριακή το μεσημέρι από τις 3 και μετά θα οργανώσουμε μαθητικούς αγώνες για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου.

Με αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός δίνουμε την ευκαιρία και στους μαθητές της πόλης μας να έρθουν και να παίξουν , να ευχαριστηθούν, είτε γνωρίζουν καλά το ping pong είτε δε το γνωρίζουν και με αυτό τον τρόπο να μετέχουν σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Είναι πολύ σπουδαίο για την πόλη μας να διεξάγονται τέτοιοι μεγάλοι αθλητικοί αγώνες διότι οι αθλητές που θα έρθουν εδώ μαζί με τις οικογένειες τους γνωρίζουν την Τρίπολη και μάλιστα έχουμε προγραμματίσει και ξενάγηση την περιοχή της Τρίπολης.

Ταυτόχρονα όλα τα βραβεία μας θα είναι βραβεία αρκαδικής φιλοξενίας

Άρα Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Οκτωβρίου από τις 9.30 το πρωί , η είσοδος θα είναι ελεύθερη ,.

’Όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει και εύχομαι να έρθει αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός διότι θα έρθουν και σπουδαίοι παίκτες του ping pong και το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό.

Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε σπουδαία αθλητικά γεγονότα στην πόλη μας και καλούμε τους Τριπολιτσιώτες να έρθουν εδώ στο αθλητικό στάδιο της Τρίπολης να το παρακολουθήσουν.

Ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης Σταύρος Κουκάκης δήλωσε:

 

«Γίνεται ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στην πόλη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ping Pong για τους βετεράνους για τους ανεξάρτητους αθλητές ,για τα παιδιά των Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων αλλά και για τους εν ενεργεία αθλητές.

Μεγάλα ονόματα θα έρθουν στην πόλη μας αυτό το Σαββατοκύριακο και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να παρακολουθήσει αυτούς τους αγώνες .

 9.30 με 18.00 είναι το πρόγραμμα το Σάββατο και την Κυριακή .

Η είσοδος είναι ελεύθερη .

Από την πλευρά μου θέλω να συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Αντισφαίρισης , ο οποίος σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης διοργανώνει αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα .

Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο φέρνει κόσμο στην περιοχή μας και ακόμα περισσότερο τον αθλητικό τουρισμό που θέλουμε να προωθήσουμε και σαν Δήμος . Ακόμη θα συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να γνωρίσουν αυτοί οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο ping pong και την περιοχή του Δήμου Τρίπολης και τους όμορους Δήμους.

Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτήν την προσπάθεια του ΣΑΤ, νομίζω ότι αξίζουν την συμπαράσταση όλων μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουν και για την ανάδειξη του δικού τους αθλήματος του Ping Pong αλλά και να διαφημίσουν και να προβάλλουν την περιοχή μας .

Ελπίζω  ότι όλοι μας θα στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια και θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες για να τιμήσουμε με την παρουσία μας αυτήν την προσπάθεια που γίνεται.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη