Μαθητικοί Αγώνες Ping-Pong‏



Μαθητικοί Αγώνες Ping-Pong στις 6-7 Οκτωβρίου 2012

Το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Οκτωβρίου 2012 θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη, Μαθητικοί Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ping-Pong). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Τρίπολης, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης. Όσοι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου ή Λυκείου ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα πρέπει να το δηλώσουν στους γυμναστές των σχολείων τους ή να εγγραφούν πριν τους αγώνες το πρωί του Σαββάτου στις 9.00, στην γραμματεία. Οι μαθητές ανάλογα με την ηλικία τους θα αγωνιστούν σε τέσσερες κατηγορίες.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012, 9.00π.μ

Κ1: Μαθητές  Α' – Β' – Γ' Δημοτικού

Κ2: Μαθητές  Δ' – Ε' - ΣΤ' Δημοτικού

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012, 10.00π.μ.

Κ3: Μαθητές  Γυμνασίου

Κ4: Μαθητές  Λυκείου

Στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου  για τις ανάγκες των αγώνων θα έχουν εγκατασταθεί οκτώ  (8) τραπέζια ping-pong . Όσοι μαθητές συμμετέχουν και δεν έχουν δική τους ρακέτα, θα μπορούν να δανειστούν για τους αγώνες  ρακέτες και μπαλάκια. 

Ο Δήμος Τρίπολης καλεί όλους τους μαθητές μικρούς-μεγάλους, με τις οικογένειες  τους,  σε μια αθλητική γιορτή, που σκοπό έχει να φέρει την νεολαία κοντά στον αθλητισμό και ταυτόχρονα να διαδώσει ένα από τα πιο όμορφα και συναρπαστικά ολυμπιακά αθλήματα το Ping-Pong. Για τον λόγο αυτό κατά την διάρκεια των αγώνων  προπονητές και βετεράνοι παίκτες θα δείχνουν την τεχνική και τα μυστικά του αθλήματος στους  μαθητές.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα κληρωθούν δώρα.  Οι νικητές ανά κατηγορία θα κερδίσουν μετάλλια και βραβεία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη