ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ PING PONG ΑΥΡΙΟ


Ο Δήμος Τρίπολης στην προσπάθεια να φέρει την νεολαία κοντά στον αθλητισμό ειδικά τους μαθητές, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 6 και 7 Οκτωβρίου μαθητικούς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης, γνωστό ως Ping pong.  

Στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου το Σάββατο θα έχουμε τους μαθητικούς αγώνες που αφορά μαθητές Δημοτικού και την Κυριακή θα έχουμε τους αγώνες  που αφορά μαθητές γυμνασίου και λυκείου.
Ο Δήμος Τρίπολης  στην προσπάθεια να προσφέρει στην νεολαία και στους μαθητές δραστηριότητες αθλητικές οργανώνει αυτή την αθλητική γιορτή , γιατί έτσι εμείς το θεωρούμε μια αθλητική γιορτή , διήμερη,  όπου όλοι οι μαθητές ανεξάρτητα αν ξέρουν να παίζουν ping pong ή όχι,  εμείς θέλουμε να έρθουν στον χώρο αυτό, ή να μάθουν το άθλημα του Ping pong, ή να αγωνιστούν και ο καλύτερος ας κερδίσει.
Θέλω να πω ότι για τους μαθητές ότι μπορούν να προσέλθουν ανεξάρτητα αν έχουν ρακέτα ή όχι, ο Δήμος Τρίπολης θα έχει στήσει  τραπέζια Ping pong, θα διαθέτει μπαλάκια και ρακέτες  στους αγωνιζόμενους , θα έχει κριτές και θα έχει  οργανώσει την Γραμματεία των αγώνων .

Οι μαθητές είτε των Δημοτικών το Σάββατο το πρωί , είτε οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων  την Κυριακή το πρωί, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους αγώνες το πρωί, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες . Όλοι οι μαθητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή , θα γίνουν κληρώσεις  και προς το μεσημέρι πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθούν οι  αγώνες.
Κατά τη διάρκεια αυτής της αθλητικής γιορτής θα υπάρχουν προπονητές και βετεράνοι παίκτες που θα δείξουν σε όλους τους μαθητές την τεχνική και τα μυστικά του αθλήματος , ένας από αυτούς τους προπονητές θα είναι ο Δημήτρης Στυλιανέσης  ο οποίος και είναι παίκτης της εθνικής ομάδας του Ping pong και θα κάνει μια επίδειξη της τεχνικής του αθλήματος .Μην ξεχνάμε άλλωστε  ότι είναι ολυμπιακό άθλημα το ping pong. Δίνεται λοιπόν η δυνατότητα στους μαθητές που τους αρέσει το άθλημα και θέλουν να ασχοληθούν, να μπορούν να ασχοληθούν πιο ενεργά.
Καλούμε το Σαββατοκύριακο λοιπόν όλους τους μαθητές σε αυτήν την μεγάλη αθλητική γιορτή στο 1ο  Γυμνάσιο Λύκειο , έτσι ώστε να παίξουν οι μαθητές, να ευχαριστηθούν και συγχρόνως να μάθουν αυτό το συναρπαστικό και πολύ ενδιαφέρον άθλημα .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη