ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Τρίπολης, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και συμμετείχαν διαιτητές -δημοσιογράφοι και τραπεζικοί υπάλληλοι ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης.

Στον αγώνα συμμετείχε για λίγα λεπτά και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος δήλωσε σχετικά:



 "Eίναι μια πρωτοβουλία αξιέπαινη για να στηριχτεί αυτή η νέα κοινωνική δομή του Δήμου , το Κοινωνικό Παντοπωλείο. θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο  χρόνια πολλά , με υγεία και ευτυχία .Ελπίζω τον καινούργιο χρόνο  ανάλογες πρωτοβουλίες να επαναλαμβάνονται συχνά."

Ο Πρόεδρος της Δευετροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς δήλωσε:

θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που σκέφτηκαν αυτή την εκδήλωση σήμερα. Θα πρέπει αυτές οι εκδηλώσεις να συνεχίζονται και να πραγματοποιούνται και σε άλλους τομείς γιατί κάτω από τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες χρειάζονται  να γίνονται  τέτοιες πρωτοβουλίες και πιστεύω ότι η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί και από άλλους φορείς της πόλης μας γιατί θα έχουμε πάντοτε θετικά αποτελέσματα.

ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Σταύρος Κουκάκης δήλωσε:

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία είχαμε από τους διοργανωτές. Νομίζω τέτοιες εκδηλώσεις χρειάζονται στο άγιο κλίμα των ημερών που όλοι ζούμε, ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός , μαζεύονται κάποια χρήματα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης και εγώ θέλω να ευχαριστήσω και τα παιδιά που έπαιξαν , να τους συγχαρώ για το κέφι που  τέτοιες μέρες από το λίγο ελεύθερο χρόνο τους, τον θυσίασαν παίζοντας μπάλα. Νομίζω και το παρόν που δίνει ο πρώτος δημότης της πόλης μας ο Δήμαρχος ο κ. Σμυρνιώτης είναι παράδειγμα για όλους μας, βοηθάμε λοιπόν αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη