ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Στις 10 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, συνεδριάζει το Δημοτικο Συμβουλιο προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:
 
1.     Υποβολή αιτήματος στον Υπουργό Π.Ε ΚΑ κ. Λιβιεράτο Ευάγγελο για κατάργηση του μονοπωλίου της ΔΕΗ στην εκτέλεση έργων επεκτάσεων του δημοτικού φωτισμού.
2.     Περί αιτημάτων δημοτών της Δ.Ε. Τεγέας  σχετικά με τα τέλη ύδρευσης.
3.     Διαγραφή ποσού που αφορά πρόστιμο Τέλους Εκδ/νων Λογαριασμών του κ. Κεκετσίδη Δημήτριου.
4.     Ορισμός Εκπροσώπου για τη συγκρότηση Επιτροπής χορήγησης αδειών εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων επ’ αμοιβή εκδιδόμενων προσώπων.
5.     Επέκταση φωτισμού οδών και πλατειών – μετατόπιση στύλων που εμποδίζουν.
6.     Αίτηση για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.   
7.     Αίτηση για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
8.     Περί αίτησης κας Ελένης Μουρλά.
9.     Περί αιτήματος κ. Κοντογιαννάτου Αναστάσιου.
10.                        Έγκριση λειτουργίας προγραμμάτων άθλησης.
11.                        Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Διανοίξεις οδών Δ.Ε. Λεβιδίου».
12.                        Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «Κατασκευή Γεφυριών».
13.                        Σχετικά με τη λειτουργία της παιδικής χαράς Λεβιδίου.
14.                        Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την επιχορήγηση της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης και Επικοινωνίας Δήμου Τρίπολης.
15.                        Σχετικά με την με αριθμ. 877/2012 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου με θέμα: «Υπαγωγή του Δήμου στη διάταξη του άρθρου πρώτου παρ. Γ 5.1 του Ν.4093/2012.
16.                        Ορισμός Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
17.                        Αίτηση Προτεινόμενης πράξης στο ΕΠ «Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων νήσων 2007-2013 μέσω του ΕΦΔ ΕΕΤΑΑ ΑΕ.
18.                        Σχετικά με διακήρυξη μίσθωσης ακινήτου.
19.                         Δίκτυο ύδρευσης.
20.                        Αίτημα για παραχώρηση χώρου στην πλατεία Άρεως για την εγκατάσταση και λειτουργία παιδότοπου και παγοδρομίου για τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
21.                        Περί παράτασης χρόνου παράδοσης προμήθειας ανατρεπόμενου οχήματος.
22.                        Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στη θέση Σταυρούλι Τ.Κ. Κανδήλας».
23.                        Έγκριση της υπ΄αριθμ. 45/2012 Α.Δ.Σ. Συνδέσμου Υδατικών Έργων Μεθυδρίου.
24.                        Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος και Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή αργολιθοδομών κοινοχρήστων χώρων στην Τ.Κ. Καλτεζών Δ.Ε. Βαλτετσίου».
  1. Έκδοση Απόφασης Κανονιστικού περιεχομένου για τον ορισμό θέσεων (πιάτσα) ΤΑΞΙ στην οδό Δαρειώτου και απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης σε τμήμα της οδού Δαρειώτου και τμήμα της οδού Γρηγορίου Ε΄ της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης.
  2.  Σχετικά με την αίτηση του κ. Σιούντρη Αθανάσιου.
 
 
 
 
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη