Ο Δήμος Τρίπολης προετοιμάζεται για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις


Όλη η πόλη ένα παιχνίδι…… πρωταγωνιστές όλοι εμείς !!!

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Τρίπολης προετοιμάζεται για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις  για να σκορπίσει μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας  και χαράς!

Οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Τρίπολη θα ανοίξουν τα πανιά τους για ένα πολύχρωμο και επιτυχημένο ταξίδι με ατελείωτο κέφι , εκπλήξεις ,διασκέδαση και ψυχαγωγία για όλους τους πολίτες του Δήμου ,αλλά και για όσους επιλέξουν την πόλη μας για τις γιορτινές εκείνες μέρες.

Ο  Δήμος Τρίπολης καλεί όλους εσάς που επιθυμείτε να συμμετέχετε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, να βάλετε τα δυνατά σας  ,να αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει και να δημιουργήσετε την πιο πρωτότυπη αποκριάτικη στολή με τη δική σας παρέα!

Κόντρα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ,με διάθεση και χιούμορ, να  βάλουμε τη δική μας πινελιά για να συμβάλουμε μαζί στην επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην αίθουσα συσκέψεων του νέου Δημαρχείου  Τρίπολης προκειμένου να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει  με την ομάδα του μπορεί να παραβρεθεί στην συνάντηση  .  

Μικροί μεγάλοι με ένα σκοπό , όλοι μαζί σε ένα ξέφρενο ρυθμό !

Να ξεφαντώσεις αν θες και εσύ  ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ να ζήσεις τη στιγμή!!!!!!!! 

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη