Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Παραλογγοί-Τριπόταμα, λόγω κατολισθήσεων


Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

            Έχοντας υπόψη:

1.   Το υπ. αριθ. 2517/1/43 από 19-02-2013 έγγραφο του Α. Τ. Τροπαίων.

2.   Το υπ. αριθ. 12441/932 από 18-02-2013 έγγραφο της Δ-νσης Τεχνικών Έργων της Π. Ε.Αρκαδίας, σύμφωνα με το οποίο, απαιτείται η άμεση διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Επ. Ο. Παραλογγοί-Τριπόταμα, για την αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων, λόγω κατολισθήσεων βραχωδών μαζών και καθιζήσεων του οδοστρώματος, μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

3.   Την ανάγκη διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραπάνω οδό, προς πρόληψη τυχόν ατυχημάτων από τους χρησιμοποιούντες αυτή.

      Ιδόντες  και τις διατάξεις

του άρθρου 52 παρ. 1,2 του Ν. 2696/1999 «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπου αναφέρεται ότι, οι Αστυνομικές Διευθύνσεις μπορούν να παίρνουν μέτρα ρύθμισης της οδικής κυκλοφορίας προσωρινά, όταν αυτό επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας ή σε έκτακτες περιπτώσεις για την αντιμετώπιση προσωρινών καταστάσεων.

 

                                           Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Ι  Ζ  Ο  Υ  Μ  Ε  

 

Ø  Διακόπτουμε την κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Παραλογγοί - Τριπόταμα, εξαιτίας κατολισθήσεων βραχωδών μαζών και καθιζήσεων του οδοστρώματος, μετά από έντονες βροχοπτώσεις, φαινόμενο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και εγκυμονεί κινδύνους για τους χρήστες της οδού.

Ø  Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Παραλογγοί - Τριπόταμα και αντιστρόφως, θα γίνεται από την Επ. Ο. Κοντοβάζαινας- Παραλογγοί.

Ø  Η παρούσα απόφαση έχει ισχύ, μέχρι αποκατάσταση των ανωτέρω προβλημάτων (κατολισθήσεων).

Ø  Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους Αστυνομικούς με τοποθέτηση της κατάλληλης οδικής σήμανσης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.-

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη