ΤΑΛΟΥΜΗΣ: Ο κ. Παυλής και όλη η αντιπολίτευση εμφανίζονται σα δυναμικοί για να έχουν την υποψηφιότητα πάλι του Δημάρχου

Απάντηση στις δηλώσει του Δ. Παυλή έδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος για το θέμα των απορριμμάτων Κώστας Ταλούμης:

"Οι προσπάθειες μας είναι να μείνει η Τρίπολη καθαρή και αυτό θα το επιδιώκουμε με οποιοδήποτε κόστος. Εμείς ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα, ξέρουμε πως κινούμαστε ξέρουμε τα πάντα. Η αντιπολίτευση πηγαίνει ψάχνοντας, έχοντας διάφορους να τους λέει διάφορα χωρίς να είναι μέσα στο παιχνίδι. Με πείραξε πολύ που ο κ. Παυλής είπε ότι πήγαμε παρακαλώντας στην Περιφέρεια να μας σώσουν. Δεν πήγαμε να μας σώσουν. Μας κάλεσε ο Περιφερειάρχης να βρούμε μια λύση για τα σκουπίδια . Αυτά τα ξέρουν η Αντιπολίτευση και δε βοηθάνε στο έργο παρά νομίζω ότι βοηθάνε αυτους που έχουν συμφέροντα και πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα για να κάνουν τη δουλειά τους

Το ΓΕΕΘΑ έχει το δικό του θεό και πιστεύει ότι θέλει και λέει ότι θέλει. Εμείς όταν μιλάμε με νόμους και τους εγκρίνει ο Περιφερειάρχης και η αποκεντρωμένη Περιφέρεια και η αιρετή Περιφέρεια Και να έχετε υπόψη σας ένα χαρτί που μας έδειξε χθες ο κ. Παυλής ήταν μια αλληλογραφία του Προέδρου του Αγίου Κωνσταντίνου με το ΓΕΕΘΑ. Εμείς δεν έχουμε κανένα επίσημο χαρτί αυτή τη στιγμή στα χέρια μας , μετά τις έγκυρες αποφάσεις που πήραν ο Περιφερειάρχης με την έγκριση περιβαντολλογικής μελέτης και ο Αποκεντρωμένος Περιφερειάρχης. Με το άλλο χαρτί του άρθρου 152 , εκεί υπάρχει κάποιος κύριος που δεν επιλέγει ο δικός του χώρος και έκανε ένσταση να τα πάμε στο δικό του .

Μας καθυστερούν εδώ και 8 μήνες με πήγαινε δώθε τα έγγραφα και έχουμε μείνει σε αυτή την κατάσταση που βλέπετε, η οποία δεν είναι μόνο ότι βρωμίζει η πόλη και δεν ξέρουμε που θα φτάσει ακόμα το θέμα είναι ότι πληρώνουμε δυσβάσταχτα ποσά για τη μεταφορά τους τα οποία πηγαίνουν πολύ μακριά από εδώ.

ας πάμε στον εισαγγελέα όλοι να μας βρουν τη λύση να ανοίξουν τους ΧΑΔΑ για να μπορέσουμε να αποσυμφωρήσουμε την πόλη γιατί σε λίγο με τις κλιματολογικές συνθήκες που αλλάζουν και δε θα κάνει πια κρύο κλπ θα έχουμε και προβλήματα ασθενειών και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο να κάνουμε αυτό που μπορούμε δηλαδή να φύγουν τα σκουπίδια από την πόλη πάσα θυσία και με κάθε τρόπο, θέλετε είναι νόμιμος θέλετε είναι παράνομος τα σκουπίδια θα φύγουν από εδώ.
Να τελειώνουμε, οπότε εκεί που πάμε να μην ανησυχούν οι φίλοι μας από τον Αγ. Κωνσταντίνο πάμε προσωρινά. Δεν θα είναι όπως μας λένε ότι θα είναι ένας σκουπιδότοπος εκεί. Εκεί θα γίνεται δουλειά . Θα γίνεται ανακύκλωση, ο Δήμος θα κερδίσει χρήματα και το υπόλειμμα το οποίο θα είναι 20% θα μεταφέρεται. Εμείς σκεπτόμεθα και το βαλάντιο του Τριπολιτσιώτη και παίρνουμε και αποφάσεις που μπορεί κατά τον κ. Παυλή ή οποιονδήποτε άλλο δημότη να μην είναι 100% τυπικές αλλά εμείς είμαστε εδώ πέρα για να αναλάβουμε και το πολιτικό κόστος και τα πάντα για να ξεβρωμίσουμε την πόλη μας.

Τα συμφέροντα είναι αυτά που ενοχλούν την μεταφορά. Αυτοί οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται και καλά κάνουν και διαμαρτύρονται έχουν δίκιο γιατί έχουμε ένα βουνό σκουπίδια εκεί. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν άλλα συμφέροντα τα οποία δε μπορώ να τα ξέρω με ονόματα αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχω κανένα στοιχείο δεν έρχονται σε μένα οι οποίοι παρακωλύουν τη μεταφορά των σκουπιδιών .

Για να κάνεις αντιπολίτευση πρέπει να είσαι πολύ διαβασμένος , και αν έρχονται αδιάβαστοι και προσπαθούν εκείνη τη στιγμή να βρουν τρόπο α λύσουν το θέμα είναι δύσκολο. Και αρχίζουν φωνές κακό για να επισκιάσουν το θέμα που συζητάμε με τις φωνές.
"

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Σ ΠΑΥΛΗ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΑΡΧΗΣ" ΕΙΠΕ:

"Το ίδιο θα μπορούσα να πω και εγώ για τον κ. Παυλή. Μιας ανίκανης αντιπολίτευσης. Το θέμα δε τίθεται έτσι. Ο κ. Παυλής και όλη η αντιπολίτευση αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα όταν φτάνουμε στις εκλογές όταν έχουμε επίδοξους καινούργιους αντιπάλους στο χώρο τους αρχίζουν να εμφανίζονται σα δυναμικοί για να έχουν την υποψηφιότητα πάλι του Δημάρχου. Το θέμα πρέπει να ξέρει ο κ. Παυλής και όλη η αντιπολίτευση στην προκειμένη περίπτωση στο συγκεκριμένο θέμα της καθαριότητος πρέπει να είμαστε όλοι ένα όλοι μαζί. Δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης τα σκουπίδια.
"




 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη