ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Νίκας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ με αφορμή την κατάσταση με τα σκουπίδια αλλά και τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη:

"Αυτοί που διαχειρίζονται τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν και την ευθύνη της μη διαχείρισης των απορριμμάτων, των χωματερών. Αυτος που έχει τα χρήματα αυτός έχει και την ευθύνη. "

"Μέχρι να τελεσφορήσει ο διαγωνισμός τι θα γίνει στην Πελοπόννησο;  θα έχουμε 1,5 εκατομμύρια τόνους σκουπίδια. Δεν υπάρχει κράτος και σχεδιασμός για να δοθεί λύση. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι είμαστε αδύναμοι και άλλος διαχειρίζεται τα εκατομμύρια. Θλίβομαι που ο κ. Χαν είχε πίσω του τα σκουπίδια της Τρίπολης. "

"Το αίτημα και των 26 Δήμων Πελοποννήσου είναι να έχουμε μια βοήθεια. Ζητούμε βοήθεια. Τα χρήματα δεν είναι για τις τράπεζες! Να σταματήσει η υποκρισία. "

"Ντροπή!!!! για ποια ανάπτυξη μιλάμε στην Πελοπόννησο όταν θάλασσες και ραχούλες είναι γεμάτες σκουπίδια!  Ζητάμε αυτό που υποσχέθηκε ο υπουργός. Κινητές μονάδες κομποστοποιήσης κλπ "

"Όταν δεν υπάρχει στρατηγική του κράτους τότε καθένας κάνει ότι θέλει."

"Μακάρι να ολοκληρωθεί η προσπάθεια της Περιφέρειας. Η οριστική λύση δε μπορεί να δοθεί πριν το 2015. Τι κάνουμε μέχρι τότε;"

"Τα πρόστιμα είναι για την κυβέρνηση. Αυτή έχει τα λεφτά και δεν κάνουν ενέργειες για τα σκουπίδια. Τα πρόστιμα σημαίνουν επίρριψη ευθυνών. Δεν την δεχόμαστε!"

"Ο Δήμαρχος είναι το εύκολο θύμα και ο τελευταίος τροχός της αμάξης."

Αυτά ήταν τα κυριότερα σημεία από τη συνέντευξη. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη