Ο Δήμαρχος Τρίπολης εκφράζει την αμέριστη υποστήριξη του στους δημοτικούς υπαλλήλους.


O Δήμαρχος Τρίπολης κ .Γιάννης Σμυρνιώτης   παραβρέθηκε στην Περιφερειακή σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. ,που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης ,εκφράζοντας την αμέριστη  υποστήριξη του στους δημοτικούς υπαλλήλους .

Σε δήλωση του  στα ΜΜΕ ανέφερε:

Προσπαθούμε  με το Υφιστάμενο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας να μπορέσουμε  τις αρμοδιότητες που δίνει ο Καλλικράτης να τις υλοποιήσουμε στο έπακρο.  Βέβαια υπάρχει και ένα θέμα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που  παρατείνει την υποστήριξη υπηρεσιών όλων των δήμων της Αρκαδίας , υπηρεσίες που ως έδρα του Νομού συνεχίζουμε να τις υποστηρίζουμε.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων τέθηκαν και τα θέματα διαθεσιμότητας στην τοπική αυτοδιοίκηση του α βαθμού .Από την πλευρά μας έχουμε κάνει αίτημα, στα πλαίσια της κινητικότητας ,να δεχτούμε  μετατάξεις υπαλλήλων άλλων φορέων  που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα .

Ο Δήμος Τρίπολης με τον αριθμό των υπαλλήλων που έχει μπορεί και ανταποκρίνεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις και πρώτα και κύρια στη μισθοδοσία του προσωπικού και αν η χρηματοδοτική ροή συνεχιστεί ,όπως ξεκίνησε ,θα ανταποκριθούμε πλήρως στις υποχρεώσεις μας και θα έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα χρηματοδοτικά εργαλεία τύπου ΕΣΠΑ και Πράσινο Ταμείο όπως έγινε και τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη