ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΠΡΑΚΟΥ....: ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕ

Το θέμα των σκουπιδιών του δημοτικού συμβούλου Σαμπράκου ήρθε χθές στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.

Ο Τ. Κακλαμάνος ρώτησε τι γίνεται και ο Δήμαρχος είπε ότι οι καταγγέλωντες εκεί τα πάνε. Ο Πρόεδρος Τ.Κ Λεβιδίου είπε ότι ήταν μπάζα και ο Δήμαρχος είπε ότι όλη η Πελοπόννησος σε χωματερές ρίχνει.

Σήμερα στη συνέντευξη τύπου και ο Αντιδήμαρχος Κατσαφάνας επιβεβαίωσε ότι οι καταγγέλωντας πηγαίνουν και εκείνοι τα σκουπίδια τους.

Επίσης είπε:
τη χωματερή της Σκυρίτιδας που έρχονται κάποιοι δημότες και πάνε και ρίχνουνε τα σκουπίδια εκεί πέρα, που μπορεί να είναι τοπικός σύμβουλος  ή μπορεί να ναι οτιδήποτε . Οι χωματερές αυτές εκτός από αυτή που έχουμε εισαγγελική απαγόρευση , οι υπόλοιπες μπορεί να είναι τυπικά ανενεργές αλλά αυτή τη στιγμή εξυπηρετούν κάποιους ανθρώπους.

Τι θα κάνει το Λεβίδι, η Βλαχοκερασιά .. θα αφήσει τα σκουπίδια της στο δρόμο, μέσα στην πλατεία και δε θα πάει δίπλα στο σκουπιδότοπο?

Ενεργή με την έννοια του νόμου δεν είναι"

Γιατί δεν πάμε τα σκουπίδια της Τρίπολης εκεί ήταν μια ερώτηση. και απάντησε:

"Αυτές είναι χωματερές οι οποίες έχουν μια έκταση τέτοια που δε χωράνε τίποτα παραπάνω από ένα αυτοκίνητο τη βδομάδα ή δυο.  Ήταν φτιαγμένες για να καλύψουν τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου , όπως αυτή εκεί πάνω για να καλύψει της Σκυρίτιδας.  Αυτή είναι η κατάσταση, εξάλλου το θέμα με τα σκουπίδια το ξέρετε , εγώ ελπίζω και εύχομαι τις επόμενες μέρες να έχουμε καλά αποτελέσματα για να μπορέσουμε να αποδείξουμε και το πιστεύω ακράδαντα αυτό το πράγμα, ότι αν πάρουμε την έγκριση γρήγορα θα μπορέσουμε να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο Δήμο Τρίπολης
"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη