ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΤΗΝ  19η Φεβρουαρίου  2013,  ημέρα Τρίτη  και ώρα  14:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

 

1)         Έγκριση δαπάνης παροχής υπηρεσιών για την «Δημοσίευση Ανακοίνωσης στα πλαίσια του προγράμματος ¨Αρκαδικό δίκτυο για την κοινωνική συνοχή – Πρόγραμμα ΤΟΠΕΚΟ Δήμου Τρίπολης¨ ».

 

 

2)         Έγκριση δαπάνης παροχής υπηρεσιών για την «Δημοσίευση πρόσκλησης στο πλαίσιο του προγράμματος ¨Εργαστήρι Πολιτικής ΙΙ¨ ».

 

3)         Έγκριση δαπάνης παροχής υπηρεσιών για την «Δημοσίευση πρόσκλησης στο πλαίσιο του προγράμματος ¨Εργαστήρι Πολιτικής ΙΙ¨ ».

 

 

4)         Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Δημοσίευση της υπ’ αριθμ. 3686/2012 Ανακοίνωση Δημάρχου Τρίπολης, σχετικά με πρόταση τροποποίησης του σχεδίου πόλης (συνεχιζόμενη εργασία) .

 

5)         Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την συγκέντρωση στοιχείων οφειλετών του Δήμου από το Υποθηκοφυλακείο Β. Πλευράς.

 

6)         Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή της Εταιρείας ΔΙΑΣ Α.Ε. για την πληρωμή μισθών σύμφωνα με την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

 

7)         Καθορισμός όρων Δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου – αγροτεμαχίου που θα χρησιμοποιηθεί ως Δημοτικός Λαχανόκηπος και συγκρότηση μελών επιτροπής διενέργειας του  διαγωνισμού.

 

8)         Καθορισμός όρων Δημοπρασίας για την εκτέλεση της προμήθειας λαμπτήρων και συγκρότηση μελών επιτροπής διενέργειας του  διαγωνισμού.

 

9)         Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αμοιβή δικηγόρου κ. Κατσαφάνα Νικoλάου, για δικαστικές ενέργειες.

 

10)      Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αμοιβή δικηγόρου κ. Απόστολου Βέρρου,  για δικαστικές ενέργειες.

 

11)      Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αμοιβή δικηγόρου κ. Αθανασίου Καρνέζη,  για δικαστικές ενέργειες.

 

12)      Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αμοιβή δικηγόρου κ. Γεωργίου Κολαντζιανού, για δικαστικές ενέργειες.

 

 

13)      Έγκριση και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών δημοσίευσης προκηρύξεων Δήμου.

 

14)      Έγκριση  έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την κάλυψη των δαπανών που αφορούν έξοδα κίνησης Δημάρχου.

 

15)      Επιστροφή Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. έτους 2011.

 

16)      Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, απ’ ευθείας ανάθεσης και διάθεση πίστωσης της μελέτης : «Μελέτη κυκλοφοριακού φόρτου».

 

17)      Εκδίκαση των ενστάσεων διαγωνιζομένων κατά του Πρακτικού ΙΙ, για την επιλογή αναδόχου του διαγωνισμού για την μελέτη με τίτλο: « ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ».

 

18)      Ορισμός δικηγόρου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος δικηγόρου κ. Ανάγνου Δημητρίου σχετικά με υπόθεση κ. Δημητρίου Καραχάλιου.

 

19)      Έγκριση συμμετοχής υπαλλήλων στελεχών του Δήμου Τρίπολης σε επιμορφωτική συνάντηση στο εξωτερικό (Βρυξέλλες) και κάλυψη εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής.

 

 

20)      Έγκριση πρακτικών διενέργειας και εξέτασης ενστάσεων του επαναληπτικού ανοικτού διαγωνισμού για την Προμήθεια λιπαντικών.

 

 

21)      Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών προς υπογραφή της σύμβασης του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Άρεως (Β΄Φάση)».

 

 

22)      Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την

           « Προμήθεια πλαστικών φιαλών για τις ανάγκες του   Κοινωνικού  Παντοπωλείου Δήμου Τρίπολης».

 

 

 

Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη