Να παραχωρήσει ο ΕΟΣ το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Δήμο Τρίπολης

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ:
Πολλές φορές και εγώ προσωπικά και γενικά η παράταξη στην οποία ανήκω έχει ζητήσει τον περσινό απολογισμό του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών για το χιονοδρομικό κέντρο, των χρημάτων δηλαδή που δίνουν οι ίδιοι οι δημότες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρυσι δόθηκαν 35.000 ευρώ.
Ενώ περιμέναμε το θέμα να μπει τακτικό δεν έγινε, παρά μόνο βρέθηκε στη συνεδρίαση ο πρόεδρος του ΕΟΣ Τρίπολης κύριος Νίκος Παναγιωτόπουλος και κατέθεσε έγγραφα και δικαιολογητικά, τα οποία εμείς δεν είχαμε εγκαίρως ώστε να μπορεί να συζητηθεί το θέμα με σοβαρότητα.
Στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησα στα τοπικά ΜΜΕ δήλωσα ότι ο ΕΟΣ με θρασύτητα ζητά και φέτος χρήματα από το δήμο Τρίπολης τη στιγμή που δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα τον περσινό προϋπολογισμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το τρελό πάρτυ που έγινε στο βουνό πέρσι εις βάρος των δημοτών και ίσως και του ίδιου του ΕΟΣ από κάποιους ιδιώτες. Θεωρώ ότι ο ΕΟΣ θα πρέπει να παραχωρήσει στο δήμο τη διαχείριση του χιονοδρομικού κέντρου και να συνεργάζεται μαζί του για την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του.
Έτσι όπως λειτούργησε φέτος το χιονοδρομικό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί να απογοητευτούν και να επισκεφτούν το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων για να κάνουν σκι.
Δε μπορεί ένα σωματείο να λυμαίνεται το βουνό και να καλείται ο δήμος να πληρώνει τους ιδιώτες που βγάζουν χρήματα εις βάρος των δημοτών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη