ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ‏


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, σε μια σειρά πρωτοβουλιών του για την άμεση και καλύτερη ενημέρωση και κατάρτιση των μελών του διοργανώνει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων.

 

·        Χρηματοδοτικός Μηχανισμός JESSICA στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21), εκδήλωση, για τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό (ΧΜ) JESSICA στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

·        Νέες νομοθεσίες που αφορούν την αγορά κρέατος

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

 

Το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place και το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network,  διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 10:30 π.μ. με σκοπό την ενημέρωση για τις νέες νομοθεσίες που αφορούν την αγορά κρέατος.

Αναλυτικότερα τα θέματα που θα θίξουν οι ειδικοί επί των συγκεκριμένων ζητημάτων είναι τα εξής:

  • Νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις
  • Νέος Κώδικας Τροφίμων & Ποτών
  • Επενδυτικά προγράμματα
  • Τεχνολογίες – Μηχανοργάνωση
  • Επεξεργασία – Συσκευασία – Ψύξη - Ζύγιση

 

 

·        Δραστηριότητες εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Αρκαδία

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

 

            Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 6.30 μ.μ στην αίθουσα  εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21) με θέμα:  «Δραστηριότητες Εξωστρέφειας και Επιχειρηματικών Αποστολών»

 

 

·       Εκδήλωση για την παρουσίαση Νέων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε  συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

Υποστήριξη της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω των προγραμμάτων: «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης Μέσω Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» και  «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου –Υπηρεσιών»  & «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξης της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» τη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21 Τρίπολη.

 

·       Εκδήλωση στον Τυρό για την παρουσίαση προγραμμάτων ΕΣΠΑ

τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterpise Europe Network, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

Παρουσίαση των προγραμμάτων «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξης της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού

 

 

·       Εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης  (ΕΤΕΑΝ ΑΕ)

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα:  «Τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του ΕΤΕΑΝ στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας»  την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21 Τρίπολη)

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τηλέφωνα: 2710 227141-2.           

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη