ΠΑΥΛΗΣ: ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Συνέντευξη τύπου έδω σε ο Δημήτρης Παυλής χθές, αρχηγός της παράταξης Τρίπολη - πρωτεύουσα του Μωριά, δημοτικός σύμβουλος με αφορμή τα δυο θέματα του δημοτικού συμβουλίου που άναψαν καυγάδες τα απορρίμματα και το κοινωνικό παντοπωλείο.

Για το θέμα των απορριμμάτων δήλωσε:
" Σε πλήρη ανικανότητα και αδυναμία ο Δήμαρχος και η παρέα του δε μπόρεσαν να δώσουν λύση στα απορρίμματα μέχρι και σήμερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο δημότης πληρώνει το Δήμο και ο Δήμος από την πλευρά του έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά από την πλευρά του να μην ικανοποιεί τη βασική ανάγκη που είναι η διαχείριση των απορριμμάτων.Πρόκειται περι ολικής ανικανότητος να δηλώσει την πλήρη αδυναμία.Κινδυνεύει η υγεία των πολιτών. Είμαστε όμηροι μιας ανίκανης δημοτικής αρχής που δεν έχει λύση. Η λύση η οποία διαφαινόταν , κομποστοποίησης ανακύκλωσης στον Αγιο Κωνσταντίνο πάει περίπατο. Η επιτροπή του άρθρου 152 απέρριψε όλη τη διαδικασία."

Ο κ. Παυλής επίσης αναφέρθηκε σε σπατάλη χρήματος και απευθείας αναθέσεις "Το μυαλό τους το έχουν αλλού. Συνεχίζεται η σπατάλη. Ο κόσμος πληρώνει στο τέλος.. Η δημοτική αρχή ζει στο δικό της κόσμο. Να είναι βέβαιοι στο μέλλον θα υπάρχουν αποκαλύψεις που θατρέχουν και δε θα ξέρουν που να κρυφτούν."

Για το κοινωνικό παντοπωλείο και τα οχήματα δήλωσε:
"ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει πότε και ποιοι τα κυκλοφορούν. Δεν καίνε νερό, έχουν΄κόστος. Κανένα δικαίωμα δεν έχει όποιος γουστάρει να τα κυκλοφορούν. Θα μπορούσαν να είχαν εξοικονομηθεί χρήματα"

"Το κοινωνικό παντοπωλείο αφορά όλους, πρέπει να το στηρίξουμε είναι τραγικό να μη μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Γίνονται σπατάλες. Να μη μπορούμε να δώσουμε βασικά πράγματα είναι απαράδεκτο. Ζήτησα να σταματήσουν τρα πανηγύρια και τις επιχορηγήσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε κοινωνική πολιτική και να κοροϊδεύουμε τον κόσμο."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη