ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΣ: ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ.. ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Μεγάλο ενδιαφέρον χθές είχε η ομιλία του Πρόδρου του ΕΟΣ κ. Παναγιωτόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο, με αφορμή την κατάσχεση μηχανημάτων από το Χιονοδρομικό.
Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος αφού εξήγησε το ιστορικό της κατάσχεσης είπε:
"Το χιονοδρομικό λειτουργούσε πλήρως τις προηγούμενες εβδομάδες. Αυτός που έστειλε τον κλητήρα ήταν αυτό που είχε το μηχάνημα την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο μηχάνημα είχε χαλάσει.  Καποιος κλητήρας πήγαν στους εργαζόμενους και τους είπαν κάνουν κατάσχεση.

Αυτό που έγινε με την κατάσχεση είναι παράνομο, μελετάει ο σύλλογος για μηνύσεις. Όταν άρχισε η εταιρεία Κλαουδάτος να καταρρέι μυρίστηκαν το πτώμα τα αρπακτικά. Το χιονοδρομικό ανήκει στην Τρίπολη. Αυτό το χιονοδρομικό θα το διαχειρίζεται η Τρίπολη και κανένας άλλος. Λοβητούρες, με υπεκφυγές, με δολοπλοκίες δεν πρόκειται να κερδίσει κανένας τίποτα. Ότι αποφασίσει το δικαστήριο . Μέχρι τότε κανένας δε θα ακουμπήσει τίποτα στο χιονοδρομικό. Οι νομικοί ερευνούν διαδικασίες. "

Ο Ν. Τσιαμούλος έκανε την πρόταση το Χιονοδρομικό να το αναλάβει ο Δήμος πια και όχι άλλος, το ίδιο πρότεινε και ο  Νικολάου.
Ο Τζιούμης ρώτησε αν θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο και ο Πρόεδρος είπε ναι οι μεγάλες πίστες.
Ο Σαμαρτζής μίλησε για προχειρότητες του ζητήματος.
Τελικά ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε και είπε ότι το Χιονοδρομικό θα λειτουργήσει.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη