Μεγάλη Συμμετοχή στην Κοπή της Πίτας του Τεγεατικού Συνδέσμου


Η συμμετοχή στην φετεινή εκδήλωση της κοπής της πίτας που πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Novotel ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 300 κάτι που είχε πολλά χρόνια να συμβεί και αυτό παρά τις δυσκολίες της εποχής.
pita4
Η συμμετοχή αυτή έρχεται σε μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Τεγεατικό Σύνδεσμο αφού συμπληρώνει φέτος 130 Χρόνια ζωής και αδειάλειπτης κοινωφελούς Προσφοράς.
Μεγάλη τιμή για τον Σύνδεσμό μας αποτέλεσαν οι παρουσίες του Κου. Γιάννη Πανούση Βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ., του Αντιπεριφερειάρχη Πελλοπονήσου Κου Γιαννακούρα, του Δημάρχου Τρίπολης Κου Σμυρνιώτη, του Αντιδήμαρχου Τεγέας Κου Κουκάκη, Των πολιτευτών κκ. Βλάση, Κουτσούγερα και Παπαηλίου, του επικεφαλής της μειζονος μειοψηφίας του Δήμου Τρίπολης Κος Παυλής, του πρώην Δήμαρχου Τεγέας κου Βόσνου, των πρώην Προέδρων του Τεγεατικού Συνδέσμου κκ. Αγγελάκου,Γέρουλα και Πολίτη. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κα Μαντουβάλου, ο καθηγητής ΕΜΠ Κος Σούντρης, ο Κος Τούντας Πρόεδρος της Ενωσης Τριπολιτών Αττικής, ο Κος Ζαραφέτας Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων και ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Ένωσης.
Πέρα από την μεγάλη συμμετοχή θα θέλαμε να επισημάνουμε το πραγματικά ζεστό περιβάλλον και την ευχάριστη διάθεση των παρευρισκομένων πέρα από τα προβλήματα της εποχής.
pita1
Την εκδήλωση προλόγισε η Γενική Γραμματέας Κυρία Ελένη Ανδριανοπούλου Νασιοπούλου. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Κύριος Βασίλης Ψυχογυιός αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, αναφέρθηκε επιγραμματικά στο έργο του Συνδέσμου αλλά και στους μελλοντικούς στόχους που κύρια κατεύθυνση έχουν την συνέχιση του αξιοθαύμαστου έργου 130 ετών που έχει να επιδείξει ο Τεγεατικός.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την παρουσίαση του επίσημου ιστότοπου του Συνδέσμου ( www.tegeatikos.gr )
pita2
από την κκ Κυριακή Λαμπροπούλο, μηχανικό Πληροφορικής και βέβαια την καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων και αποφοιτήσαντων Τεγεατοπαίδων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και αυτών που απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Η συμμετοχή των νέων ήταν εντυπωσιακή αλλά πιό εντυπωσιακές οι επιδόσεις τους.
pita3
Ας ευχηθούμε ο Σύνδεσμος να έχει πάντοτε ανάλογη επιτυχία στις δράσεις του και το 2013 να είναι μια χρονιά πραγματικής επανεκκίνησης.

ΠΗΓΗ http://www.tegeatikos.gr/el/aevent1

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη