Πολιτικός εργολάβος στην λεηλασία του τόπου ο Τσίπρας


O ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να στεριώσει στην Πελοπόννησο. Με αυτό το πολιτικό μήνυμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στα δημόσια έργα και τα έργα υποδομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου δήλωσε: «Εσείς, οι του ΣΥΡΙΖΑ, είστε απλώς μια χίμαιρα που στηρίζεται πάνω στα πιο ακραία πολιτικά φαινόμενα που συντάραξαν την χώρα. Ο Γκέμπελς πέθανε, αλλά ο γκεμπελισμός ζει και εκφράζεται από τους πολιτικούς ερμαφρόδιτους του συστήματος, τα βαρίδια του συστήματος, που απλά δεν θέλουν να γίνει τίποτε απολύτως, γιατί φοβούνται τη δημιουργία και την πρόοδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική δύναμη που στηρίζεται στις πιο ακραίες δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης. Τα δύο άκρα ταυτίζονται σε αυτό: και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

 

Συνεχίζοντας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατέληξε: «Εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εδώ με ένα μόνο ενδιαφέρον: να σας «κάτσει» η εξουσία για να την λεηλατήσετε. Δεν είστε τίποτε καινούριο. Είστε απλά και μόνο το παλιό. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε δημιουργικό για την χώρα. Διότι είστε βαθιά χωμένοι κάτω από το τραπέζι. Και είστε απόλυτα μπερδεμένοι. Δεν σας ξέρουν ακόμη οι πολίτες. Αλλά στην Πελοπόννησο δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτε. Κι αυτό σας τρομάζει. Σας ακούω συχνά πυκνά να μιλάτε για τα δημόσια έργα. Ευθέως σας το λέω: εσείς είστε πίσω από τα συμφέροντα των εργολάβων και των τραπεζιτών. Και σας ακούμε να λέτε για τις εκπτώσεις που δίνονται στα δημόσια έργα και που είναι δυσβάσταχτες για τους εργολάβους. Ε, για αυτούς κόπτεστε, εμάς μας ενδιαφέρουν μόνο οι πολίτες».

 

Τέλος, ο κ. Τατούλης απέδωσε για άλλη μια φορά στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα την προσωπική επίθεση εναντίον του, με την οποία στοχοποιήθηκαν τα παιδιά του, αναρωτήθηκε αν οι διάφοροι εκδότες που κατασκευάζουν τα ψέματα δεν έχουν τα δικά τους παιδιά και αν τέλος το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ήταν «ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ» όταν πριν από μερικούς μήνες έγραφε για τις κατασκευαστικές δραστηριότητες του κ. Τσίπρα. «Σήμερα ως τι το επικαλείστε κ. εκπρόσωπε του ΣΥΡΙΖΑ  το πρώτο θέμα, ως μεγάλη αλήθεια ή ως μεγάλο ψέμα; Πλανάσθε πλάνην οικτρά αν νομίζετε ότι μπορείτε να στεριωθείτε στα γνωστά ξύλινα ποδάρια του συστήματος. Αυτό είναι παλιά συνταγή που απέτυχε, αλλά κυρίως κατέληξε να ζει σήμερα η χώρα τη σημερινή της τραγωδία. Και σε αυτήν την τραγωδία αναφέρεστε συχνά. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο κινηθήκατε στο παρελθόν, σας επιτρέπει απλώς να κάνετε τη διαπίστωση χωρίς καθόλου να τη νιώθετε στο πετσί σας, όπως οι Έλληνες πολίτες για τους οποίους δήθεν κόπτεστε».

 

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη