Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σύλλογος Τριτέκων "Ο Αρκάς"

Ο Σύλλογος τριτέκων "Ο Αρκάς" πραγματοποίησε στις 16-02-2013 την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, γενική συνέλευση και εκλογές για Δ.Σ. του συλλόγου.
Τα μέλη του συλλόγου έδωσαν δυναμική παρουσία και χαρούμενη ατμόσφαιρα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας. Επίσης παρευρέθηκαν, απεύθυναν χαιρετισμό και έστειλαν επιστολή προς το σύλλογο οι εξής: Ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Σαλαβράκος Νικόλαος, εκ μέρους της περιφέρειας ο σύμβουλος Αποστολόπουλος Δήμητριος, εκ μέρους της εκκλησίας ο πρωτοσύγκελος Ιάκωβος Κανάκης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συλλόγου τριτέκνων κ. Κορομηλάς Χρήστος (πρόεδρος Μεσσηνίας), ο πρόεδρος της Αργολίδας κ. Σοροβίλας Ιάννης, ο πρόεδρος της Τρίπολης κ. Καμπούρος Κωνσταντίνος και ο αντιπρόεδρος κ. Μουστάκας Μιχαήλ.
Ο σύλλογός μας βράβευσε τον εμπορικό σύλλογο Μεγαλόπολης για τη συνεργασία και την προσφορά του και τον έπαινο παρέλαβε ο γραμματέας του συλλόγου κ. Νάσος Τσίρης.
... Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους.
Στη συνέχεια στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν αναδείχθηκαν νέα μέλη για το Δ.Σ. και την εξελεκτική επιτροπή.
Τα μέλη του συμβουλίου είναι: Αποστολόπουλος Νικόλαος, Μπάζιος Δημήτριος του Γεωργίου, Γκιουμές Ιωάννης, Μπάζιος Δημήτριος του Χρήστου και Κουρτέση Ιωάννα (βίντεο από την εκδήλωση στο site www.sgttma.gr ).
Το Δ.Σ. θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για τις θέσεις του προεδρίου.
Ο σύλλογος τριτέκνων ο "Ο Αρκάς" πιστεύει στον κοινό αγώνα όλων των μελών εναντίον των μέτρων της Τρόικας των Βρυξελλών και της κυβέρνησης.

Εκ του Δ.Σ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη