Κατασκοπευτικό θρίλερ στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. Ποιοι παρακολουθούσαν το εκλογικό κέντρο του Παυλή;

Κατασκοπευτικό θρίλερ στην πλατεία Αγίου Βασιλείου


Υπό ασφυκτικό κλοιό βρέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δήμαρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή το οποίο ήταν ακόμα υπό διαμόρφωση.


Το όλο σκηνικό που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί σαν κατασκοπευτικό, είχε σαν πρωταγωνιστή το στέλεχος της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη Σταύρο Κουκάκη, ο οποίος προφανώς βρίσκονταν σε αποστολή παρακολούθησης, στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε. Στόχος αυτής της αποστολής φαίνεται να ήταν η παρακολούθηση των γραφείων του Παυλή προκειμένου να καταγραφεί κάθε κίνηση μέσα και έξω απ’ αυτά.
Ο Κουκάκης-ο οποίος συνοδευόταν κι από άλλο άτομο-σταμάτησε το αυτοκίνητό του, κατέβηκε και με αδιάφορο φαινομενικά βλέμμα πλησίασε προς την τζαμαρία του εκλογικού κέντρου του Παυλή και άρχισε χαμογελώντας να ρίχνει κλεφτές ματιές. Η αποστολή του δεν ήταν και τόσο εύκολη, από τη στιγμή που η τζαμαρία ήταν καλυμμένη με χαρτί, ενώ είναι αμφίβολο αν μέσα στο εκλογικό κέντρο υπήρχαν άνθρωποι λόγω του προχωρημένου της ώρας. Αφού παρέμεινε για λίγο εκεί, επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να κουβεντιάζει με τον άνθρωπο ο οποίος τον συνόδευε, που ήταν κι αυτός σύμβουλος του Σμυρνιώτη. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε και τρίτο άτομο το οποίο επίσης είναι επιτελικό στέλεχος του Δημάρχου Τρίπολης, και που είχε παρκάρει εκεί το αυτοκίνητό του με πινακίδες του Δήμου Τρίπολης.
Η κατασκοπευτική αποστολή έλαβε τέλος λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν οι… «μυστικοί πράκτορες» του Σμυρνιώτη αναχώρησαν προς διαφορετική κατεύθυνση.
δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=7eoMSEiXTbA

πηγη: arcadiapress

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη