Απογοητευμένοι οι ομογενείς Αρκάδες απο το Παναρκαδικό νοσοκομείο

Το Παναρκαδικό νοσοκομείο ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησε τους ομογενείς Αρκάδες στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων στην Τρίπολη.

Ακούστηκαν θετικά αλλά πολλά ήταν και τα αρνητικά.

Η συζήτηση άρχισε με την ομιλία του Γεώργιου Ρεβελιώτη Προέδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, ο οποίος μίλησε για το παράνομο κυλικείο ζήτησε να απομακρυνθεί ώστε να χτιστεί ένα νέο και του οποίου το ενοίκιο θα επενδύεται.
Ανέφερε ότι δεν υπήρχαν γάζες, χαρτί υγείας, σαπούνι κλπ
Μίλησε για την νέα ψυχιατρική πτέρυγα την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη για την Περιοχή , ζήτησε να αξιοποιηθεί το δασάκι και είπε για την μη φύλαξη του νοσοκομείου.
Ο κ. Ρεβελιώτης έδειχνε ιδιαίτερα απογοητευμένος.
Το μόνο θετικό είναι είπε ο νέος διοικητής κ Χρόνης ο οποίος κάνει καλή διαχείριση.

Στα θετικά είναι και το νέο αιμοδυναμικό εργαστήριο με το μηχάνημα δωρεά της κ . Γιαννούλας Γκουντάνη.

Ο κ. Δημήτριος Φίλιος είπε ότι οι πρόγονοι των ομογενών έχτισαν το νοσοκομείο με το υστερημά τους. "Δεν θα επιτρέψουμε τα λεφτά να πάνε χαμένα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να χρησιμοποιήσει το νοσοκομείο προς το προσωπικό του όφελος."

Ο κ. Βαλασόπουλος είπε ότι το νοσοκομείο είναι Παμπελοποννησιακό με υψηλή ιατρική. ΄Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση και για το κυλικείο. Επίσης ανέφερε ότι το υπουργείο υγείας διεκπεραίωσε την κολλημένη επι δυο χρόνια δωρεά Γκουντάνη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη