ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης- Παρόν ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ

Επισκεφτήκαμε το 3ο Δημοτικό Σχολείο σήμερα για τον αγιασμό έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Η τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωι και μαθητές και γονείς άλλοι με αγωνία και άλλοι με ζωγραφισμένο το χαμόγελο στο πρόσωπο παρακολουθούσαν τον αγιασμό.

Εκεί βρέθηκε ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Θεόδωρος Καραλής και ο Αντιπρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Ηλίας Κάμαρης.

Επίσης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης Παυλή κ. Τουρνικιώτη Ειρήνη η οποία συνόδεψε τον γιό της στην Α δημοτικού.

Ο Διευθυντής κ. Λαλιώτης καλωσόρισε τους μαθητές και τόνισε ιδιαίτερα την προσοχή που πρέπει να δοθεί και στους μικρούληδες μαθητές της Α δημοτικού, διαβεβαιώνοντας τους γονείς ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι δάσκαλοι θα είναι δίπλα στα παιδιά τους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι  ο Θεόδωρος Καραλής , πατέρας 3 παιδιών ,  συνόδεψε τον γιό του Ιωάννη στην Τρίτη Δημοτικού όπως και ο  Ηλίας Κάμαρης βρέθηκε εκεί και αυτός με την ιδιότητα του πατέρα που και αυτός συνόδεψε τον γιό του και την κόρη του στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, αποδεικνύοντας ότι η καθημερινότητα για μερικούς εκλεγμένους της νέας δημοτικής αρχής συνεχίζεται σαν όλους τους δημότες , γνωρίζοντας πως τόσο  ο κ. Καραλής όσο και ο κ. Κάμαρης είναι ανάμεσα στους δημότες παρόλα τα νέα τους καθήκοντα και αυτό τους κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς.






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη