Π. Διακουμάκος: Τα Θεοδωράκεια τιμούν την Αρκαδία

Για τον λαϊκό αγώνα δρόμου "Θεοδωράκεια 2015" μίλησε ο εμπνευστής τους στην εκπομπή της δημοσιογράφου Αρκαδίας Βάλιας Αμπατζή (Βόλτα στην Τρίπολη)στο Alchemy Radio την Παρασκευή το βράδυ, Παύλος Διακουμάκος.

Ο  6ος λαϊκός αγώνας δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2015» θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 Μια διαδρομή, μήκους 24,3 χιλιομέτρων, εκτείνεται μέσα σε μια πανέμορφη περιοχή του Δήμου Γορτυνίας έχοντας ως σημείο αφετηρίας την Ζάτουνα.

Με το μήνυμα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» η εκδήλωση έχει ως στόχο την ανάδειξη του Αρκαδ...ικού Ιδεώδους και συνδυάζει τον πολιτισμό, την υγιεινή ζωή, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την φυσιολατρία.Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα περάσουν από την Δημητσάνα και τον Λούσιο ποταμό, την Καρκαλού, τον Καμπέα, το Σανατόριο Μάνας και μέσα από τις ελατόφυτες πλαγιές στις απολήξεις του Μαινάλου, θα τερματίσουν στο Βαλτεσινίκο

Ο αγώνας ΄βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), με την υποστήριξη πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων.

Ο κ. Διακουμάκος μίλησε και για τον εθελοντισμό που έχει αγκαλιάσει τον αγώνα ακόμα και τα δημοτικά σχολεία της περιοχής.

Επίσης τόνισε ότι ο αγώνας προβάλλει την Αρκαδική γη της Γορτυνίας και τα υπέροχα μέρη της!!!

Αναφέρθηκε στις δράσεις που έχει ο ίδιος αναλάβει, τους αγώνες που έχει συμμετάσχει και σαν συνοδός του Στέργιου του τυφλού αθλητή με τον οποίο τρέχουν μαζί στους αγώνες και ιδιαίτερα στα Θεοδωράκεια!!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη