ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Το ταξίδι του Αρκαδικού ξεκινάει και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί!!

Παρουσίαση των καρτών διαρκείας του Αρκαδικού έγινε χθές.

Ο εκπληκτικός Αρκαδικός που άξια ανέβηκε στην Α1 και έκανε τους Αρκάδες υπερήφανους ζητάει και φέτος την στήριξη του κόσμου σε μια πολύ σημαντική χρονιά για αυτόν.

Ο Πρόεδρος του Αρκαδικού μίλησε στα ΜΜΕ είπε ότι φέτος η ομάδα θα κάνει αξιοπρεπή παρουσία και ζητάει να είναι ο κόσμος δίπλα στην αρκαδική ομάδα μπάσκετ, να τον στηρίξει και να προμηθευτούν οι φίλαθλοι τις κάρτες διαρκείας.

"Θα είναι οικονομικά δύσκολη χρονιά και στηριζόμαστε στους φίλους του Αρκαδικού.  Καλούμε τους φιλάθλους να προμηθευτούν μια κάρτα διαρκείας. Στις 10 Οκτωβρίου είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.  Το ταξίδι του Αρκαδικού ξεκινάει και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί!!"

Ο έφορος το Αρκαδικού ενημέρωσε για τιμές καρτών αλλά και για άλλα πολλά όπως τις αλλαγές στις εγκαταστάσεις του κλειστού. Νέες μπασκέτες, αποδυτήρια, ηλεκτρονικός πίνακας, αλλαγές στις κερκίδες και θα είναι χωρητικότητας 1200 ατόμων.

Εξήγησε κάθε κάρτα αναλυτικά και κάλεσε τον κόσμο να κάνει προεγγραφές πριν παραλάβει την επίσημη κάρτα.

Τέλος ο προπονητής μίλησε για την πολύ δυνατή ομάδα του Αρκαδικού, ευχαρίστησε τους παίκτες που κατάφεραν να την φέρουν στην Α1

"Ξέρουμε τι ζητάμε. Θα παρουσιάσουμε μια ομάδα ανταγωνιστικότατη"


Ενημερωθείτε και προμηθευτείτε την κάρτα διαρκείας που σας ταιριάζει και επωφεληθείτε τον προνομίων της.
Πληροφορίες: http://www.arcadikosbc.gr/article/pare-thesisto-oneiro



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη