Πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση εθελοντών στην Τρίπολη Wheeling2Help

Μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και εθελοντικής προσφοράς πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση εθελοντών - φορέων για την δράση που θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Τρίπολη "Wheeling2Help".

Πρόκειται για το μεγαλύτερο εθελοντικό event με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για πολύ καλό σκοπό!

Το Wheeling2help είναι πρωτοβουλία δυο νέων ανθρώπων ,του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη και της Θεοδώρας Μπίτση.
Δεν ανήκουν σε κάποια ανθρωπιστική ή άλλη οργάνωση, απλά τους αρέσουν τα ταξίδια και ταυτόχρονα προσπαθούν να βοηθούν τον κόσμο, έχοντας ως moto το Drea...m.Travel.Live (το Blog τους είναι www.dreamtravelive.com)!
>Για το συγκεκριμένο Project λοιπόν μια ομάδα ανθρώπων θα ποδηλατίσουν από την Κωνσταντινούπολη έως την Κρήτη,με σκοπό να μαζευτούν 19,000 ευρώ που θα δωθούν για να αγοραστουν αναπηρικά αμαξίδια .Θα κάνουν στάσεις σε 20 πόλεις και σε κάθε πόλη θα δωθούν 5 αμαξίδια.Μία από τις πόλεις που θα κάνουν στάση θα είναι και η Τρίπλολη.
-Ας πάμε τώρα στα δικά μας...
>Τι πιο όμορφο να συμμετέχεις σε δράεις με σκοπό να βοηθήσεις συνανθρώπους σου!!!Μόλις ακούσαμε για το wheeling θελήσαμε και εμείς να συμμετέχουμε!Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας και τους επιχειρηματίες της πόλης μας να συμμετέχουν και να μας βοηθήσουν έτσι ωστε στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 που θα περάσει η αποστολή από την Τρίπολη να κάνουμε την δική μας γιορτή εθελοντισμού

Για την Τρίπολη ο Δήμος, που είναι και συνδιοργανωτής, μας παραχώρησε την Πλατεία Άρεως για τις 29 Σεπτεμβρίου.
Εκεί θα γίνουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Πέρα από δραστηριότητες που βιωματικά θα δείχνουν στα παιδιά ή όποιον άλλο ενδιαφέρεται πως είναι να κινείται κάποιος με αναπηρία μέσα στην πόλη, θα υπάρξουν και πολλά αθλητικά αλλά και καλλιτεχνικά δρώμενα. Θα οργανωθεί επίσης μια ποδηλατική βόλτα για να υποδεχθούμε τους εθελοντές στην πόλη μας. Επίσης θα υπάρξει επίδειξη αθλητικών και χορευτικών προγραμμάτων από γυμναστήρια, επίδειξη πολεμικών τεχνών, μίνι συναυλία από το Μουσικό Σχολείο, παρουσίαση Θεατρικού Έργου από τα μέλη του συλλόγου ΑΜΕΑ Τρίπολης κ.α.
Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε φορείς, συλλόγους, σχολεία και επαγγελματίες της πόλης και καλούμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν, με όποιον τρόπο κρίνουν καλύτερο για να οργανωθεί μια μεγάλη γιορτή εθελοντισμού και αθλητισμού, παρουσιάζοντας και προβάλλοντας την δουλειά τους και την επιχείρησή τους.
Στο facebook υπάρχει σελίδα με την ονομασία «wheeling2help Τρίπολης» μέσω της οποίας θα υπάρχει ενημέρωση για την πορεία της οργάνωσης της δράσης στην Τρίπολη και στην υπόλοιπη Ελλάδα και θα προβάλλονται όσοι θα συμμετάσχουν. Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω της ιστοσελίδας www.5ente.com στο σχετικό link.
Το συντονισμό των εθελοντών έχει αναλάβει η Κοιν.Σ.Επ. «5ΕΝΤΕ», με τομείς δραστηριοποίησης την στήριξη δράσεων που προάγουν την εργασία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό στην περιοχή μας. Την εκπροσωπούν στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιώργος Καραγιάννης, (ελεύθερος επαγγελματίας, φωτογράφος, δάσκαλος φωτογραφίας) και το ιδρυτικό μέλος Στέφανος Παπαδόπουλος (σκηνοθέτης – παραγωγός www.spafilms.gr ).
Εάν θέλετε να συμμετάσχετε ως εθελοντής ή ως φορέας, σύλλογος ή ιδιώτης στο Wheeling2Help στην Τρίπολη μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6972-582918 ή να στείλετε email στο info@5ente.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ:
http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/wh

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη