ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες νέους του χωριού μας
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών συγχαίρει θερμά τους μαθητές, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Οι κόποι και οι προσπάθειες χρόνων των παιδιών έφθασαν σήμερα στην ολοκλήρωση. Ξεκινά από σήμερα μία νέα περίοδος, ένα ταξίδι με όνειρα, φιλοδοξίες, εμπειρίες και εφόδια, τα οποία θα κουβαλούν σε ολόκληρη την ζωή τους.
Ήταν μία δοκιμασία που οι μαθητές τη βίωσαν εν μέσω της οικονομικής κρίσης της πατρίδας μας και των οικογενειών τους, που παρόλα αυτά δεν σταμάτησαν τον αγώνα τους και έδωσαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια.

Ανάμεσα στους επιτυχόντες βρίσκεται ο ανιψιός του Προέδρου, η κόρη του Ταμία του Συλλόγου μας και τα παιδιά συγχωριανών μας:

- ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ:
ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Χαράλαμπου και της Αγγελικής Κόκκοτα – Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού αερίου και Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. (ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας-Θράκης - Καβάλα)
ΚΛΑΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του Ιωάννη και της Ιουλίας Μυλωνά - Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ)
ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ηλία και της Αικατερίνης - Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ)

- ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ:
ΜΥΛΩΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αλεξάνδρου και της Μαρίας - Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Καλαμάτα)
ΜΠΕΛΟΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Κωνσταντίνου και της Μυρσίνης – Πληροφορικής (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Λαμία)

Συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ευχόμαστε καλή αρχή στη φοιτητική τους ζωή, καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη