Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας στην Αρκαδία
Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένα άτομο
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε βάρος 72χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Γερμανίας, που είχε γίνει την 28.8.2011, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.
Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο 38χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την 28.8.2011 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν την 72χρονη και αφαίρεσαν από την οικία της χρήματα και κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα (1) επιβατηγό όχημα.
Ο 38χρονος μαζί με τους άγνωστους συνεργούς του, τράπηκαν σε φυγή χρησιμοποιώντας το ανωτέρω όχημα, το οποίο στην συνέχεια βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 38χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη