Πελοπόννησος Expo:Όλη η Πελοπόννησος σε μία έκθεση


Με το παραπάνω λογότυπο η Τρίπολη υποδέχεται για πρώτη φορά την έκθεση “Πελοπόννησος Expo” μια έκθεση,η οποία έρχεται να ενώσει την διοικητικά κατακερματισμένη Πελοπόννησο. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που ενώνει όλα τα επιμελητήρια της γεωγραφικής περιφέρειας.
Η “Πελοπόννησος Expo” θέτει ως στόχους της την προβολή της παραγωγικότητας,της αγροδιατροφής και της επιχειρηματικής δράσης της Πελοποννήσου.Όλη αυτή η προσπάθεια απευθύνεται προς τον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοποννήσου και έχει εξαγωγικό προσανατολισμό προς τις διεθνείς αγορές.Φιλοδοξεί μέσω  διάφορων εκδηλώσεων,όπως λόγου χάριν b2b συναντήσεις, να προσελκύσει αγοραστές και τουρίστες,με σκοπό την δημιουργία άριστων οικονομικών και τουριστικών οφελών για τον τόπο μας.
Η επίσημη παρουσίαση της έκθεσης “Πελοπόννησος Expo” πραγματοποίηθηκε χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Τρίπολης,με μια από κοινού συνέντευξη όλων των προέδρων των επιμελητηρίων Πελοποννήσου,πλήν της προέδρου Λακωνίας κυρίας Βασιλικής Δερτιλή,η οποία απουσίαζε λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών του νομού.Ο πρόεδρος επιμελητηρίου Αρκαδίας κος Γιαννης Μπουντρούκας,ο πρόεδρος επιμελητηρίου Αργολίδος κος Φώτης Δαμούλος,ο πρόεδρος επιμελητηρίου Ηλείας κος Κωνσταντίνος Νικολούτσος,ο πρόεδρος επιμελητηρίου Κορινθίας κος Βασίλης Νανόπουλος ο πρόεδρος επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης και ο αντιπρόεδρος επιμελητηρίου Αχαΐας κος Άγης Τηλιγάδης τόνισαν  ο καθένας ξεχωριστά την σπουδαιότητα αυτής της ενέργειας προς τον επιχειρηματικό κόσμος της Πελοποννήσου.
Πρόκειται για μια προσπάθεια,η οποία παίρνει για πρώτη φορά την μορφή έκθεσης και πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσων,των άριστης κλάσης προϊόντων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.
Την παρουσίαση έκλεισε ο εκπρόσωπος της οργανώτριας Alfa Expo  κος Άγγελος Καραμπίκας.Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε ότι μια τέτοια συλλογική  δράση γίνεται πρώτη φορά στα χρονικά δεδομένα.Ωστόσο,κατέστησε σαφές ότι “Αναγκαίο παράγοντα αποτελούν οι θεατές.Αν δεν τους λεχουμε αποτυγχάνουμε.Θέλουμε επισκεψιμότητα από την Πελοπόννησο και όχι μόνο”.
Παράλληλα, έθιξε και το θέμα της προβολή της έκθεσης.Η προβολή της έκθεσης θα επιτευχθέι όχι μόνο με την δημοσίευση σε ΜΜΕ και ειδησεογραφικά portal αλλά και μέσω της κατασκευής της ιστοσελίδος www.peloponnisosexpo.gr,η οποία θα παρέχει συνεχή και καθημερινή ενημέρωση για την έκθεση.
Η έκθεση “Πελοπόννησος Expo” ,που έρχεται να αντικαταστήσει το “Αρκαδικό Πανόραμα” θα λάβει χώρα στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης(Κτήριο ΓΕΑ Α.Ε) στις9-13Νοεμβρίου και ελπίζει από εδώ και μπρος να μετατραπεί σε ένα θεσμό,ο οποίος θα λειτουργεί περιοδικά σε όλη την Πελοπόννησο.
Αναμένεται να συμμετέχουν πανω απο 250 εκθέτες

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη