2006-2016 10 χρονια tigers

10 Χρόνια πέρασαν απ' την απόφαση εκείνης της παλιάς παρέας να δώσουν όνομα και σύμβολο στο πάθος τους, το πάθος που δεν ήταν άλλο από την αγάπη για την ομάδα, τη γειτονιά, την πόλη!
10 Χρόνια μετά, πολλοί απ' τους παλιούς έφυγαν, άλλοι έμειναν, καινούριοι ήρθαν, άλλοι απλά έκαναν λίγο πίσω. Αυτό που δε θα αλλάξει ποτέ είναι η παρουσία μας στα πέταλα με το λάβαρο του Τίγρη ψηλά!
10 Χρόνια ποτέ δε συμβιβαστήκαμε, αντιδράσαμε σε ό,τι δε θεωρήσαμε σωστό για την ομάδα και την πόλη και σε ό,τι ήταν αντίθετο στα οπαδικά ιδανικά μας. Πάντα όμως καλοπροαίρετα και ανιδιοτελώς με στόχο πάντα τη βελτίωση των κακώς κειμένων.
10 Χρόνια μπορεί να φαίνονται λίγα αυτά που καταφέραμε όμως μόνο λίγα δεν είναι, τα ξέρετε τόσα χρόνια δε θα τα πούμε εδώ. Αυτό που αξίζει να σταθούμε είναι η συνέχιση της λειτουργίας του συνδέσμου και η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται μέσα στις αντιξοότητες των καιρών.
10 Χρόνια πέρασαν και τελειώνοντας αυτόν το μικρό απολογισμό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν και άφησαν κάτι με την παρουσία τους, απ' τους παλιούς μέχρι τους σημερινούς, τα παιδιά που ταξιδεύουν από μακριά κάθε Κυριακή για να είναι στο πέταλο,τους πιτσιρικάδες, τα παιδιά του Πυρήνα, τους φίλους απ' το εξωτερικό που στηρίζουν και τ' αδέρφια μας από την Κύπρο που κι αυτοί είναι πάντα στο πλευρό μας.
10 Χρόνια TIGERS και η γιορτή μας συνδυάστηκε με τη νίκη απέναντι στην άεκ. Είδαμε μια ομάδα βγαλμένη από τα παλιά με το πάθος να ξεχυλίζει...τρέξιμο, ένταση, μαρκαρίσματα, ανατροπή, είχαμε πολύ καιρό να τα δούμε. Έτσι θέλουμε την ομάδα απ' τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, με νεύρο, να παλεύει για το αστέρι στην καρδιά και την πόλη!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη