ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Εν πρώτοις, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εύχεται στους απανταχού Τριπολίτες και Αρκάδες “χρόνια πολλά και καλή χρονιά”.

Κατά δεύτερο, σ' έναν πρόσφατο απολογισμό επί τη λήξει του Ημερολογιακού έτους, υπενθυμίζουμε τις δύο επιτυχείς εκδηλώσεις μας:

1. Παρασκευή 30 Δεκέμβρη και ώρα 7.00 το βράδυ, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο -πάνω από 700 άτομα-, έλαβε χώρα το “Πρωτοχρονιάτικο GALA της Χορωδίας Τρίπολης” στο οποίο συμμετείχαν 200 άτομα, επί σκηνής! Στο μαγευτικό ντεκόρ -γλάστρες Χριστουγέννων, εκατοντάδες λαμπιόνια...- εμφανίστηκαν με πρόγραμμα των Ημερών...:

α) Η Προ-Παιδική Χορωδία “Σκαθάρια” υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Πιάνου, Ελένης Αλεξοπούλου, κάπου 80 παιδιά προσχολικής ηλικίας με τις κατακόκκινες στολές τους... τα οποία και έκλεψαν την παράσταση...!

β) Η Παιδική Χορωδία “Σπουργίτια” υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Μουσικής, Διονύση Καραφωτιά, με γαλάζια αμφίεση -κάπου 70 παιδιά σχολικής ηλικίας- τα οποία, παιδιά, πειθαρχημένα, εντυπωσίασαν... και

γ) Η Νεανική Γυναικεία Χορωδία “La Vita”, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αλεξοπούλου, η οποία, Χορωδία, πλέον, με την εμφάνισή της, την κίνησή της, τα νιάτα της και το ποιοτικό ρεπερτόριό της, αρέσει και θ' αρέσει...

1.    Κυριακή 1η Ιανουαρίου -ανήμερα την Πρωτοχρονιά- και ώρα 12.30 το μεσημέρι, έλαβε χώρα η “Κοπή Πίτας” του Καλλιτεχνικού Σωματείου στα εντευκτήρια της Χ.Τ. Ήταν η “Πρώτη” Πίτα Συλλογικού φορέα, που, κόπηκε στην Ελλάδα, και αυτό έχει καθιερωθεί από την Ίδρυση του Καλλιτεχνικού Σωματείου... Παρέστησαν, κυρίως, οι Αρχές με ομιλητές τον Δήμαρχο Δημ. Παυλή, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευάγ, Γιαννακούρα, τον Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου Τάσο Κακλαμάνο, τον τ. Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη... ενώ, όλους, νωρίτερα, προσφώνησε ο Πρόεδρος της Χ.Τ., Γιάννης Σάσσαλος... Όπως κάθε χρόνο επακολούθησε το καθιερωμένο ουζάκι... για να λήξει η όλη εκδήλωση γύρο στις 4.00 το απόγευμα... μ' ευχές, απ' όλους “και του χρόνου!

Από το Δ.Σ. της

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη