Πως να ντύνεσαι μέσα στο σπιτι

Προσφατα διαβασα ενα αρθρο σε αλλο on line περιοδικο που το εχει γραψει μια κοπελα που εκτιμώ πολυ και πολλες φορές παίρνω ιδέες καθότι ειναι επαγγελματία στον χώρο της ομορφιας και της μόδας, για το πως πρεπει να ντύνεται μια γυναικα στο σπιτι για να ειναι πάντα γοητευτική. Πραγματικά οταν διαβασα το αρθρο το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ειναι οτι η κοπελα ειναι εκτος τόπου και χρόνου. Βέβαια συμφωνώ σε καποια πραγματα, να τα λέμε και τα καλα, δηλαδή οτι δεν θελεις να αφήσεις την ρουτίνα να σε παγιδεύσει και να παραμελήσει τον εαυτό σου! Ούτε θελεις υπερβολές και υπερπαραγωγές, αλλα θα μείνω σε αυτο που λεει στην τελευταία παράγραφο

" Κι εδώ ταιριάζει απίστευτα η έκφραση «επιμελώς ατημέλητη». Έτσι πρέπει να είσαι μέσα στο σπίτι. Με τα μαλλιά σου είτε πάνω είτε κάτω αλλά πάντα μοσχομυριστά, με το πρόσωπό σου καθαρό και ενυδατωμένο και σε ό,τι αφορά τα ρούχα σου; Όχι, μην φορέσεις τις πιο χάλια και πιο παλιές πιτζάμες σου. Βάλε ένα ωραίο σατέν φορεματάκι-κομπινεζόν, μια ζακέτα και χουχουλιάρικες κάλτσες "

Και εδώ τωρα θα σας πω τι πιστεύω εγω, φυσικα και συμφωνώ οτι το πρόσωπο πρεπει να ενυδατώνεται και θα προσθεσω οτι μετα το μπανιο καλό ειναι να ενυδατώνεται και το σώμα, θα εχεις ετςι και μια απαλή μυρωδιά της αγαπημένης σου κρέμας σε οποίο ρούχο κι αν φορέσεις μετα! Επισης συμφωνώ σε αυτο που λεει  για τα μαλλιά, εννοείται πως πρεπει να μυριζουν ομορφα και να ειναι περιποιημένα, ομως για τα ρούχα δεν συμφωνώ! Βρε κουκλίτσα μου, ειναι δυνατόν να κυκλοφορώ με κομπινεζόν και ζακέτα και να κανει εδώ -2 ; θερίζουν οι πνευμονιες και φανταςου να εχεις να απλώσεις και ρούχα εξωι; Εγω με δυο παιδια και βαζω πλυντήριο σχεδόν κάθε μερα, μπορω να κυκλοφορώ ετσι; Δεν ξερω τι καιρό κανει εκει στην Αθήνα, αλλα εχουμε χειμώνα και τα καλοριφέρ καίνε συγκεκριμένες ώρες, τις υπόλοιπες ανάβουμε οτι θερμαντικά εχει ο κάθε ενας, για να κυκλοφορήσω εγω ετσι πρεπει να φτάσει Μάιος ή να χρυσό πληρώσω την ΔΕΗ που δεν νομιζω να συμφέρει! Απο την άλλη φανταστείτε εικονα τωρα, να έρχεται η άλλη απο την δουλειά το μεσημερι, να εχει παρει και τα παιδια απο τα σχολεία και εκει που θελει να ξεκουραστεί και δεν μπορει η γυναικα, να βάλει το φορεματακι κομπινεζόν και την ζακετουλα και τις χουχουλιαρικες κάλτσες και να ξεκινησει να μαγειρεύει για την επόμενη μερα αφού εχει σερβίρει φαγητό για να φάνε τα πιτσιρίκια! Και αντε, άσε το κρυο, άσε τις δουλειες που δεν ειναι και οτι πιο βολικό το συγκεκριμένο ντύσιμο και παμε στο σύζυγο! Ναι θα του αρεσει... αλλα hello υπαρχουν και παιδια! Εγω εχω δυο γιούς, ο ενας ειναι και μεγαλος, τι ωραία εικονα, να βλέπει την μαμα με το κομπινεζόν και την ζακετουλα να πλένει πιάτα ή καποια μαμα που εχει κόρη να την βλέπει η κόρη της και να θελει το ίδιο! Κουκλίτσα μου ωραίες οι συμβουλές αλλα δεν απευθύνονται σε ολες τις γυναικες και κυριως σε μαμάδες!

Μια μαμα για να ειναι γοητευτική και σεξι μέσα στο σπίτι, κατα την γνώμη μου, ειναι να βάζει μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο και το σώμα και να εχει περιποιημένα τα μαλλιά της. Οσων αφορα το ντύσιμο, καλό ειναι να επενδύσει σε μια ωραία πυτζαμουλα για τις ώρες αργα το βραδυ που θα εχουν κοιμηθεί τα παιδια και θα μπορει να χαλαρώσει και για μεσα στο σπιτι οτι βολευει την κάθε μια για να κανει τις δουλειες της αρκεί να μην ειναι παλιό και φθαρμένο! Άλλες βολεύονται με φόρμες, άλλες φοράνε τζιν κι άλλες οπως εγω κολάν και πουλόβερ η μπλούζοφόρεμα! Απο εκει και πέρα μπορείτε να φοράτε ωραία και σεξι εσώρουχα, που δεν μπορουν να τα δούνε τα παιδια, κάτω από τα ρουχαλάκια σας και μια χαρα θα αισθάνεστε γοητευτική και σεξι! 
Μάρη Ταλλά
Ιδιοκτήτρια του ΜάρηLife

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη