" ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ " του COSTANTINO SALIS

Στις 29 Ιουνίου, Τετάρτη στις 7 και μισή το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά ( Φίλωνος 29 ), ο Ελληνοϊταλός συγγραφέας Costantino Salis μέσα από ένα ξεχωριστό event ελληνοιταλικής φιλίας θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο "ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ" ( Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ).
Την εκδήλωση παρουσιάζει η ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος , Cosmina Furchi Gliatas. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Ιωάννης Μαρωνίτης , Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων της UNESCO ( WFCA ) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.  Και ο συγγραφέας του βιβλίου.
Συμμετέχουν καλλιτεχνικά : ο αισθαντικός βαρύτονος, Κωνσταντίνος Καριώτης. Τον συνοδεύει στο πιάνο ο αγαπημένος πιανίστας των κλασικών , Φρίξος - Διονύσιος Μόρτζος. Επίσης εμφανίζεται η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου , η τραγουδίστρια και ηθοποιός , Ντομένικα Ρέγκου, την συνοδεύει στην κιθάρα ο Άγγελος Καλαβρυτινός.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ομαδική έκθεση εικαστικών με τη συμμετοχή 100 ζωγράφων - μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Ηλιούπολης ( Το Εργαστήρι ).
Την εκδήλωση θα μεταδώσει η Ιταλική Τηλεόραση.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά , του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων , του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών , του COMITES GRECIA ( Ένωση Ιταλών Εξωτερικού) και Σ.Ε.Π.Ι. ( Σύνδεσμος Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας ).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη